donderdag 29 november 2012

Deelnemer 2012: Ann Smit

Nieuwe deelnemer én nieuw adres voor de Kruizerfair 2012 is Ann Smit. Haar adres is weliswaar nieuw voor de Kruizerfair-route maar toch heel bekend voor vele Kruizenaars. Zij woont nl in de oude bakkerij van Rood. Ann toont vanuit haar huis haar creatieve werk en dat van een tweetal creatieve vriendinnen. Zij stelt zich hier graag voor:

Mijn naam is Ann Smit Venema.
Ik ben geboren in geboren in Groningen ( 1954 ) en woon via verschillende woonplaatsen sinds 2 jaar in Heerhugowaard met veel plezier. De fulltime baan heb ik ingeruild voor een parttime baan, dit geeft me tijd om door te gaan met mijn verschillende hobby’s o.a lezen, webdesign en het glas graveren.
Sinds ik hier woon met een eigen werkkamertje heb ik het tekenen en schilderen weer opgepakt en probeer ik door verschillende materialen zoals houtskool, acrylverf en pastelkrijt uit te proberen, mijn richting te zoeken en ontdekken.

Mijn vriendin Judith is momenteel bezig met houtbewerken naast het beeldhouwen en andere crea activiteiten een echte duizendpoot met verschillende materialen.

Gosia de vriendin van mijn zoon is bezig met verschillende sieraden te maken.

Deze zijn alle te bezichtigen op de Jan Glijnisweg 49a (voormalige bakkerij Rood) op 8 en 9 december.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten