maandag 14 november 2011

Deelnemers stellen zich voor: Marijke Karsten

Buurtcentrum De Deel is tijdens de Kruizer Winter Fair het creatief centrum van 't Kruis, met plaats voor maar liefst 9 deelnemers. Hier vind je ook Marijke Karsten, die haar creativiteit uit met het maken van speciale kralenkaarten.

Voor Marijke is het werken met kralen en kaarten haar liefste hobby: "Het kiezen van de kaart en de kralen waarmee ik ga werken, is al een hobby op zich. Ik kan geen hobbywinkel voorbij lopen zonder even te gaan neuzen tussen de kralen. Er is ook zoveel keuze tegenwoordig." Dat er veel waardering en vraag is naar creatieve, zelfgemaakte kaarten merkt ze goed. Marijke staat met haar kralenkaarten op verschillende kunst- en ambachtsmarkten door het hele land en zelfs in het buitenland. Zo staat ze 26 en 27 november op de gezellige kerstmarkt in Antwerpen.

Speciaal voor de Kruizer Winter Fair heeft ze een assortiment prachtige kerst-kralenkaarten gemaakt die zij in de Deel toont en verkoopt. Voor de Kerst maakt ze ook speciale kerstballen met naam of tekst. De kerstballen graveert ze met een scherp mesje. Tijdens de WinterFair kun je een kerstbal met naam bestellen die ter plaatse voor je wordt gegraveerd en verpakt in een feestelijk kerstzakje. Leuk om cadeau te geven!

Activiteiten tijdens de Fair
Tijdens de Kruizer Winter Fair kun je Marijke Karsten vinden in buurtcentrum De Deel:
- kralenkaarten
- gegraveerde kerstballen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten