zaterdag 23 november 2013

Buurvrouw & Buurvrouw - 2013

In de schuren en gebouwen van de buurvrouwen Mariëtte Blom en Margo de Boer wordt het een gezellige boel met maar liefst 13 deelnemers met ook nog heel veel verschillende vakgebieden:

De sfeervolle creaties van Mariëtte en Margo zijn inmiddels heel bekend en geliefd bij de bezoekers van de Kruizerfair. Bijzondere werkstukken van natuurlijke materialen zoals takken en kalebassen, maar ook brocante vind je er. De Buurvrouwen geven ook diverse gezellige workshops. Tijdens de Kruizerfair maken ze weer een aantal data bekend voor hun leuke kerstworkshops.

Mitchel de Wit is ook een bekende Kruizerfair-deelnemer. Deze jonge creatieveling toont en verkoopt dit jaar naast zijn zelfgemaakte sieraden ook nieuwe producten: creatieve kerstkaarten.

Meer kerst- en wenskaarten vind je hier van Simone Neefjes en Cecilia Heijnen. Beide dames hebben zo hun eigen stijl en techniek. Alsof je een kadootje ontvangt, zo mooi en kunstzinnig zijn deze kaarten!

Eveneens bekende deelnemer is Jeannine Strooper. Stond ze vorig jaar nog bij Esther in de manege, dit jaar zijn haar schilderijen te bewonderen bij Buurvrouw & Buurvrouw.

Nieuwe deelnemers aan de Kruizerfair en bij Buurvrouw & Buurvrouw zijn:
- Ton Overhaart van Brandwerk met prachtige gebrande houtgravures
- M Hoffman van Actief Creatief met o.a. mozaiek en glasschilderwerk
- Yvon en Yvon met leuke woonaccessoires, o.a. van sloophout
- Marleen met creatieve vogeltaarten
- Pascalle Beekman met kandelaars en decoraties van papier maché (zie foto hiernaast)
- Harry Pouwer met sfeervolle kerst- en winter foto's
- Amateur Wijn-, Bier- en Likeurgilde 't Groene Waard

Geen opmerkingen:

Een reactie posten