zaterdag 22 december 2012

Geslaagde Kruizer Winter Fair 2012

Op 8 en 9 december vond de tweede editie plaats van de Kruizer Winter Fair. Een zeer succesvolle tweede fair! Veel bezoekers uit Heerhugowaard maar ook tot ver daarbuiten hebben de adressen bezocht van onze creatieve deelnemers in 't Kruis.

Genieten van kopje thee met lekkers
bij In de Schuur
Deze tweede Winter Fair telde meer deelnemers en een aantal leuke nieuwe adressen.
Zoals bijvoorbeeld de nieuwe winkel-aan-huis van Jeanette Commandeur, In de Schuur. Naast de mooie spullen van Jeanette waren daar nog enkele andere deelnemers die voor een mooi veelzijdig assortiment zorgden. Zoals Carin Swart met haar sieraden Noir, Carry de Vries met haar karakterbeelden, Ria Kuiper met haar beeldhouwwerk en Annet Groot en Loes Smit met hun servies-etageres en gehaakte lekkernijen. Vooral de lekkere hapjes van Sylvia Hoffer van Cup-of-Tea die aan de gezellige tafeltjes genuttigd konden worden, vonden gretig aftrek.

Dennis Oudhuis aan het werk met de airbrush
Het bekende adres van Buurvrouw & Buurvrouw gaf dit jaar onderdak aan enkele bijzondere deelnemers. De jonge Mitchel de Wit was er wederom te vinden met zijn mooie sieraden, maar ook nieuwe deelnemer Dennis Oudhuis vond er een mooie plek in de schuur. Naast een kunstig beschilderde, stoere Ford Mustang en scooter, demonstreerde Dennis 'live' zijn kunsten met de airbrush. Vlak naast deze kunstwerken werden trendy design woonaccessoires getoond van studio ReM van Marike Strooper, waaronder een prachtig stoer, gehaakt vloerkleed en de bekende kleurige plantenhangers Hangon.

Bijzonder houtsnijwerk
van Gerard Mul

Ook bij Gerard Mul, tevens nieuwe deelnemer én nieuw adres, was het reuzegezellig. De kleurrijke schilderijen van Jos en Ria Strooper, de prachtige kerststukken van Tiny Weel en natuurlijk de bijzondere houten beelden van Gerard zelf waren mooi uitgestald in de sfeervol aangeklede garage en tent.

Zowel de bezoekers als deelnemers waren zeer enthousiast over deze Kruizer Winter Fair en iedereen kijkt weer vol enthousiasme uit naar een nieuwe fair in 2013.Meer foto's zijn te bekijken in de Picasa-albums en natuurlijk op onze Facebook-pagina.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten