vrijdag 7 december 2012

Let it snow!

't Kruis is inmiddels omgetoverd tot een wit wonderland! De deelnemers aan de WinterFair hopen dat deze witte koude de bezoekers niet tegenhoudt om naar de Fair te komen. Want in de ateliers is het lekker warm én inspirerend!

Sneeuw is natuurlijk ook leuk om sneeuwpoppen mee te maken. Dus ga tijdens de Fair lekker met de kinderen op pad en maak onderweg samen een leuke sneeuwpop, bijv. op het ijsbaanterrein!

Een sneeuwpop is op zijn simpelst met twee of 3 grote sneeuwbollen, 2 takken als armen en kiezels als ogen, neus en mond. Maak eens een leuke originele sneeuwpop, door hem ondersteboven te maken. Paar oude laarzen bovenop en hij brengt een glimlach op ieders gezicht!

Of maak een sneeuwvrouw i.p.v. een man, met een sjaal om haar hoofd en/of bloemen in haar 'haar'. Een schort om en een koksmuts op en je hebt een sneeuwkok!
Kunnen jullie ook originele sneeuwpoppen verzinnen? Stuur ons een foto van jouw sneeuwpop en je wint een mooi sneeuwpop-pakket van atelier ioppi.


In het handige sneeuwpop-pakket van atelier ioppi zit alles om een leuke sneeuwpop te maken: een zwarte hoge hoed, een rode sjaal, een pijp, een 'wortel' voor zijn neus en 2 grote, zwarte knopen. Alleen sneeuw toevoegen! De pakketjes zijn dit weekend ook te koop bij ioppi.

De foto van jouw originele sneeuwpop kun je sturen naar kruizerfair@gmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten