donderdag 6 november 2014

Esther Marcelis - Manege Molendijk

Esther runt samen met haar man Manege Molendijk aan de Rustenburgerweg 120. Zij richten hier paarden en pony's af en maken ze zadelmak. Ook geven ze er lessen, stellen pensionstallen beschikbaar en adviseren en bemiddelen bij aankoop of verkoop van paarden. Ook dit jaar stelt zij de kantine van de Manege open voor de Fair en toont zij haar eigen spulletjES.

SpulletjES & co
Naast haar drukke werkzaamheden in de manege heeft Esther toch nog tijd voor haar hobby's: het opknappen en oppimpen van oude meubeltjes en het maken van leuke woonaccessoires in brocante-sfeer. Onder de naam SpulletjES & co verkoopt ze allerlei brocante en snuisterijen. Vaak voorziet ze oude meubeltjes ook van een nieuw, fris uiterlijk door ze in een mooie nieuwe verflaag te zetten, door nieuwe stoffering of door ze leuk op te pimpen.

Deurhangers en Huisjes
In dezelfde landelijke brocante stijl maakt Esther ook zelf leuke woonaccessoires. Zoals de grappige deurhangers: stoere houten bordjes met teksten als 'Ik ben in de tuin', 'Ssst, baby slaapt' of 'Schoenen uit'. Ze maakt de deurhangers ook op bestelling, bijvoorbeeld voor de kinderkamer met de naam van het kind.
Tijdens de Kruizerfair verkoopt en maakt zij ook leuke home accessoires zoals gepimpte houten vogelhuisjes. Leuk ter decoratie in bv een babykamer..

Warme gluhwein bij de Manege
In de Manege bij Esther vind je ook Bianca Louwe met gehaakte accessoires en Aleid Hagen met haar aquarellen. De creatieve dames staan met hun artikelen in de kantine van de manege, waar je ook terecht kunt voor een lekkere kop koffie, warme gluhwein of een andere consumptie.
Bij de manege is ook voldoende parkeergelegenheid, de andere adressen van de Kruizerfair zijn eenvoudig per voet bereikbaar vanaf de manege

Geen opmerkingen:

Een reactie posten