donderdag 10 november 2011

Natasha Ioppi - iOPPishop / atelier iOPPi

Afslaand van de hoofdroute, Rustenburgerweg, stap je het gezellige straatje de Omring in. Hier vind je twee creatieve adressen: Van Dit en Dat van Greet van Diepen en het kleurrijke atelier van Natasha Ioppi.

Atelier iOPPi is een plek voor creatie & inspiratie. Hier ontwerpt en maakt Natasha lampenkappen, meubels en woonaccessoires. Het kleurrijke, intieme atelier biedt ook ruimte voor creatieve workshops en je kunt er terecht voor inspirerend interieuradvies en de bekende, prachtig matte krijtverf van Painting the Past.

Design op maat
Veel van de lampenkappen maakt Natasha in opdracht, voor zowel particulieren als bedrijven en merken (zoals kindermerk Room Seven). Oude, saaie meubels worden op creatieve wijze opgeknapt, ook vaak in opdracht. Daarnaast worden in het atelier originele woonaccessoires gemaakt, zoals kussens, woonplaids, prikborden, krukjes/poefjes en veel meer. Haar creativiteit zet ze ook in bij het geven van interieuradvies en bij styling voor interieurs, fotoshoots, bedrijfsinterieurs en evenementen.

Workshops
Atelier iOPPi is een inspirerende plek voor allerlei verschillende workshops. Je kunt er bijvoorbeeld leren om zelf lampenkappen te maken of meubels te bewerken met decoratieve schildertechnieken. Daarnaast begeleidt Natasha andere creatieve ondernemers/webwinkeliers met advies en workshops/trainingen.


Activiteiten tijdens de Fair
Tijdens de Kruizer Winterfair kun je bij atelier iOPPi terecht voor:
- exclusieve lampenkappen en woonaccessoires
- diverse hobbymaterialen
- creatieve kerstkadootjes en decoraties
- creatieve workshops en workshops/trainingen voor (startende) creatieve ondernemers
- en de kleurrijke accessoires van Bor en Bliksem

www.ioppishop.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten