maandag 7 november 2011

ngeline Heibloem

Als je de route van de Kruizer Winterfair start vanaf het centrum, dan is het eerste adres dat je tegenkomt van schoonheidsspecialiste en beautycoach Angeline Heibloem, aan de Rustenburgerweg nummer 70. Angeline is met haar Care & Beauty Instituut al meer dan 13 jaar actief in Heerhugowaard.

Volgens Angeline gaat moderne schoonheidsverzorging om innerlijke balans en een natuurlijke benadering: "Kunstmatige middelen zoals Botox en andere injectables zijn gelukkig al op hun retour. In mijn instituut maak ik al jaren gebruik van dierproefvrije cosmetica en natuurlijk middelen als kruiden, edelstenen, aromatherapie en andere holistische en spirituele technieken. Reiki, chakra heling en diverse massage technieken. De liefde voor jouw huid komt van 2 kanten: samen coachen we je naar een betere huid."

Naast haar Care & Beauty Instituut voert Angeline ook een praktijk voor Ouder en Kind/Jongere Coaching. Zij is gespecialiseerd in leer- en gedragsproblematiek en hoogsensitiviteit. Als coach werkt Angeline met diverse methode's en therapieƫn, maar ze geeft ook trainingen en workshops.

Activiteiten tijdens de Fair

Tijdens de Kruizer Winterfair kun je bij Angeline terecht voor:
- demonstraties anti-rimpel met Dermapen, Huidroller en massage
- heerlijke verwenkadootjes

bij Angeline vind je ook Perron 100, de vrolijke webwinkel van Rina Balm, Astrid Bruin met sieraden en Suzanne van Gijzen van Kooterboetje met geborduurde kadoos


Angeline's Care & Beauty Instituut / Angeline Begeleiding
Rustenburgerweg 70

Geen opmerkingen:

Een reactie posten