zondag 13 november 2011

Rina Munster - RiViDesign

Vilten sjaals van Merinowol en zijde; uniek en handgemaakt. Diverse handgemaakte sieraden, gezellige kussentjes en aparte kerstdecoraties. Je vindt het tijdens de Kruizer Winter Fair allemaal bij de kraam van RiVi Viltcreaties in buurtcentrum De Deel!

RiVi Viltcreaties is Rina Munster. Rina maakt allerlei viltcreaties, met name sjaals. Haar producten ontwerpt ze met gevoel voor kleur en materiaal. Ze streeft naar een effect dat steeds weer verrassend is. Haar stijl is herkenbaar door de kleuren en stijlvolle stoffen die ze gebruikt. Elk product wordt hierdoor bijzonder, geen enkele is hetzelfde. Rina vilt op de traditionele manier en gebruikt merinowol afkomstig van Australische schapen.

"Vilten is zo leuk om te doen, ik kan hier volledig mijn creativiteit in kwijt. Elk werkstuk is weer een inspiratie voor de volgende. Met vilten creëer je je eigen stof, je hoeft alleen niet te weven. Je bepaalt zelf de kleursamenstelling, de effecten en de patronen. Zo kun je hele mooie unieke creaties maken.

Ontdek zelf hoe verrassend vilten kan zijn
Haar enthousiasme voor vilten deelt Rina graag met anderen. In haar atelier in 't Kruis in Heerhugowaard geeft ze workshops vilten aan iedereen die nieuwsgierig is hoe vilten werkt en wat je ermee kunt doen. Rina biedt verschillende viltworkshops aan. Kijk voor meer informatie op haar website.

RiViDesign
Sindskort heeft Rivi ook een webwinkel op Etsy.com, genaamd RiviDesign! Etsy is een online marktplaats waar creatieven hun eigen webwinkeltje kunnen openen en hun handgemaakte spullen en vintage producten zelf verkopen.  RiViDesign op Etsy is net geopend, er wordt hier en daar nog aan gewerkt. In de webwinkel vind je handgemaakte vilten sjaals en diverse sieraden.

Activiteiten tijdens de Fair
Tijdens de Kruizer WinterFair vind je RiVi Viltcreaties in buurtcentrum De Deel, Jan Glijnisweg 43. Je kunt bij RiVi terecht voor:
-    exclusieve sjaals
-    sieraden
-    diverse (kerst) decoraties
-    informatie over viltworkshops

Geen opmerkingen:

Een reactie posten