maandag 14 november 2011

Deelnemers stellen zich voor: Bernadette Poelman

In buurtcentrum De Deel exposeren diverse Heerhugowaardse kunstenaars en creatievelingen. Zoals Bernadette Poelman, die hier haar Fairy, of elfen, beeldjes toont en demonstraties geeft van een bijzondere techniek: Encaustic Wax Painting.

Tea Garden
Bernadette woont (en werkt) in het oude centrum van Heerhugowaard, aan de Middenweg 206A. Van de lente tot de herfst stelt ze haar prachtige tuin open voor publiek. In de Tea Garden kunnen bezoekers genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. En voor de kinderen worden speciale tuin-speurtochten georganiseerd. Op de website staan de openingstijden van de Tea Garden.


In haar winkeltje verkoopt Bernadette speciale elfenbeeldjes. Deze Fairy's zijn weerbestendig en kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst. Zo brengt u een sprookjesachtige sfeer in uw tuin!

Encaustic Wax Painting
Bernadette organiseert ook workshops in Encaustic Wax Painting. Met deze bijzondere 'schilder'techniek wordt gekleurde was verhit m.b.v. een warmteijzer en aangebracht op speciaal papier. Iedereen kan het leren. Je hoeft er niet voor te kunnen tekenen en je ziet direct het prachtige resultaat. Via de website verkoopt Bernadette alle materialen voor deze techniek.

Tijdens de WinterFair geeft Bernadette demonstraties en kun je het zelf proberen: voor slechts 1 euro maak je direct een eigen kunstwerk. Heb je de smaak te pakken, dan kun je ter plekke inschrijven voor een workshop met specialeWinterFair korting.

Activiteiten tijdens de Fair
Tijdens de Kruizer Winter Fair vindt je Bernadette Poelman in buurtcentrum De Deel, met:
- Fairy's / elfenbeelden
- demonstratie Encaustic Wax Painting
- zelf Encaustic Wax Painting uitproberen, voor slechts 1 euro
- inschrijven voor workshop met korting

Geen opmerkingen:

Een reactie posten