vrijdag 18 november 2011

Mitchel de Wit

Dat creativiteit voor alle leeftijden is, bewijst de jongste deelnemer van de Kruizer Winter Fair. Mitchel de Wit is nog maar 13 jaar oud, maar vindt her heerlijk om creatief bezig te zijn. Waarschijnlijk een echt familietrekje, want hij toont tijdens de Fair zijn werk bij zijn oma, Mariëtte Blom van Buurvrouw & Buurvrouw.


Mitchel is al vanaf kleins af aan het knutselen en vraagt steevast voor zijn verjaardag allerlei knutselspullen. Hij heeft vaak hele leuke ideeën en maakt de mooiste spullen. Het liefst maakt hij sieraden en hij wil later graag edelsmid worden. "Hij is altijd bezig met kralen en andere materialen. Maakt de mooiste sieraden, vaak op bestelling. Hij repareert ook oude sieraden of verwerkt die in nieuwe ontwerpen. Van de opbrengsten koopt hij weer nieuwe kralen en materiaal", vertelt zijn oma Mariëtte.

De laatste tijd is Mitchel ook bezig met het maken van kaarten, vooral 3D kaarten. Om het te leren heeft hij hulp gekregen van zijn oma's. Voor de Kruizer Winter Fair is hij nu druk bezig met het maken van nieuwe kerstkaarten.

Activiteiten tijdens de Fair
Tijdens de Kruizer Winter Fair vind je Mitchel de Wit bij Buurvrouw & Buurvrouw aan de Rustenburgerweg 183, met:
- sieraden; armbanden, kettingen, oorbellen, telefoonhangers
- kerstkaarten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten