zaterdag 19 november 2011

Deelnemers stellen zich voor: Esther Marcelis

Esther runt samen met haar man Manege Molendijk aan de Rustenburgerweg 120. Zij richten hier paarden en pony's af en maken ze zadelmak. Ook geven ze er lessen, stellen pensionstallen beschikbaar en adviseren en bemiddelen bij aankoop of verkoop van paarden. Stond Esther vorig jaar nog tijdens de Kruizerfair bij eetcafé De Viersprong, dit jaar stelt zij de manege open voor de fair en toont zij haar eigen spulletjES, de werken van Jeannine Strooper en de creatieve kaarten van Simone Neefjes.

SpulletjES & co
Naast haar drukke werkzaamheden in de manege heeft Esther toch nog tijd voor haar hobby's: het opknappen en oppimpen van oude meubeltjes en het maken van leuke woonaccessoires in brocante-sfeer. Onder de naam SpulletjES & co verkoopt ze allerlei brocante en snuisterijen. Vaak voorziet ze oude meubeltjes ook van een nieuw, fris uiterlijk door ze in een mooie nieuwe verflaag te zetten, door nieuwe stoffering of door ze leuk op te pimpen.

Deurhangers en kransen
In dezelfde landelijke brocante stijl maakt Esther ook zelf leuke woonaccessoires. Zoals de grappige deurhangers: stoere houten bordjes met teksten als 'Ik ben in de tuin', 'Ssst, baby slaapt' of 'Schoenen uit'. Ze maakt de deurhangers ook op bestelling, bijvoorbeeld voor de kinderkamer met de naam van het kind.
Tijdens de Kruizerfair verkoopt zij ook nog prachtige, moderne, zelfgemaakte kerstkransen.

Jeannine Strooper
Bij Esther in de manage vind je ook de werken van Jeannine Strooper. Naast haar prachtige schilderijen vertoont ze hier ook kunstig beschilderde dienbladen en heeft ze diverse winter- en kerstdecoraties te koop.
Naast Esther en Jeannine staat ook Simone Neefjes bij de manege met haar creatieve kaarten.

Warme gluhwein bij de manege
Esther, Jeannine en Simone staan met hun creatieve artikelen in de kantine van de manege, waar je ook terecht kunt voor een lekkere kop snert, warme gluhwein of een andere consumptie.
Bij de manege is ook voldoende parkeergelegenheid, de andere adressen van de Kruizerfair zijn eenvoudig per voet bereikbaar vanaf de manege.Activiteiten tijdens de Fair
Manege Molendijk aan de Rustenburgerweg 120
Esther Marcelis
- brocante en curiosa
- handgemaakte houten deurhangers
- zelfgemaakte, moderne kerstkransen
Jeannine Strooper
- schilderijen
- beschilderde dienbladen
- winter- en kerstdecoraties
Simone Neefjes
- kerst- en wenskaarten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten